Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Ismét hetet lőttünk!

2011.09.09

Az őszi bajnokság második fordulójában ezúttal a Spartacus pályán léptünk pályára, az ellenfél az FC DortGrund volt, akik ellen tavasszal igen megszenvedtünk a három pontért, a pápai fiatalok a kezdést megelőzően a hetedik helyen álltak. Nehezen indult a meccs, egyrészt a csúszós pálya, másrészt a sok hiányzó miatt, de Flider Bence szerencsés találatával megszereztük a vezetést, Haraszti Tibor gólja után kettő volt az előny, majd nem sokkal Bence második góljával kialakult a 3-1-es félidei eredmény. A második félidőben is végig kezünkben tartottuk a mérkőzést és további négy találatot szereztünk, amivel tovább tapadunk a 24-3-as győzelmet arató Johnson FC-re - igaz az LSM csapata álítólag három játékossal állt ki ellenük.

Jó hír, hogy Varga Csaba közbenjárásának köszönhetően lesz új mezünk, a többség a zöld-fehér szín mellett tette le a voksát.

Nagygyimót SE - FC DortGrund 7-2 (Gsz.: Haraszti Tibor 2, Flider Bence 2, Németh Zoltán 1, Verebély Tamás 1, Haraszti Gábor 1)

A fényképeket köszönjük Patinak!

Jövő héten csütörtökön szintén 19 órakor az Erzsébetváros ellen folytatjuk a küzdelmeket, addig is

 

hajrá Gyimót!!!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

pápa

(Titi 77, 2011.09.09 20:12)

Pati köszi a képeket,jók lettek!azt azért megállapítottam, hogy mindig a Zoli és Én álltam a sorfalba!Reméljük az András is tud már majd jönni, három fontos meccs következik és nem bukhatunk! További sok sikert a csapatnak, Hajrá Gyimót!!!!!!!!!